Entertainment voor ouderen

Hallo, mijn naam is Sjaco van der Speld en ik breng entertainment voor ouderen. Ik treed op in verzorgingstehuizen door het hele land waar ik vele leuke liedjes van vroeger zing afwisselend met leuke verhaaltjes met leuke anekdotes.

Ik heb een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 300 liedjes dus voor u moet er ook iets bij zitten.

Optreden voor ouderenPolonaise muziek voor ouderen

Programma 1:

Herinnering is mijn Zorg

TERUG NAAR HUN JEUGD

‘Herinnering is mijn zorg’ is een programa speciaal voor verpleeg- en verzorgingshuizen waarin Sjaco de bewoners mee terug neemt naar hun jeugd door liedjes te zingen en herkenbare anekdotes over vroeger te vertellen. Liedjes van bijvoorbeeld Rob de Nijs, Vader Abraham, Anneke Grönloh, Willeke Alberti, Jan Smit, Will Tura, Bobby Prins en Louis Neefs en Nick & Simon.

ZELF DE LIEDJES KIEZEN

Na de pauze kunnen bewoners zelf het programma samenstellen. Op de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

Programma 2:

VOOR KRASSE KNARREN

ZINGEN

Het gevarieerde aanbod aan liedjes zorgt voor een groot feest speciaal voor senioren. Tijdens het gezellige optreden zingt Sjaco liedjes van onder andere Johnny Lion, Gerard Cox en Guus Meeuwis. The Beatles, Will Tura, Bobby Prins en Louis Neefs Nick & Simon en The Everly Brothers horen ook bij de favorieten.

EEN UNIEK PROGRAMMA

Tussen het zingen door vertelt Sjaco leuke anekdotes en grapjes uit de jaren ’50 en speelt hij typetjes. Onder andere de prachtige zangeres Liza Bolero en Dorus komen langs. De mix van zingen, grappen en typetjes maakt het programma uniek.

ZELF DE LIEDJES KIEZEN

Na de pauze kunnen bewoners zelf het programma samenstellen. Op de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

Boek Sjaco

Ik hoor u denken....is de prijs net zo leuk als je programma? Jazeker!

Ik ben te boeken voor een programma vanaf 2x een half uur. Vul het formulier in en ik neem zsm vrijblijvend contact met u op om het door te spreken.

Deze boeking is vrijblijvend, u zit nog nergens aan vast.

Ik breng een perfecte geluidsinstallatie mee. Het enige wat u moet leveren is een podium en een stopcontact.