In België2018-01-29T20:44:56+00:00

VOOR DE JEUGD VAN VROEGER

De uit Nederland afkomstige Sjaco van der Speld zet al meer dan 10 jaar menig verpleeg- en verzorgingshuis in Nederland op zijn kop en brengt daar een gezellige middag. Zijn in Nederland succesvolle programma’s brengt hij nu ook in België. In deze gezellige middag brengt Sjaco liedjes van vroeger die bij de ouderen erg leuke herinneringen opleveren. Tussen de liedjes door worden leuke anekdotes verteld  die de ouderen erg aanspreken en waar ze helemaal van opleven.

Programma 1:

Herinnering is mijn Zorg

Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek iets met ons brein doet. Het zorgt voor verwondering, verbazing en geeft een nostalgisch gevoel. De stofjes die in ons brein worden aangemaakt, geven een gevoel van blijdschap en plezier. Muziek kan zelfs zorgen voor pijnstilling en vaatverwijding, waardoor de bloeddruk verlaagt.

TERUG NAAR HUN JEUGD

‘Herinnering is mijn zorg’ is een concept waarin wij de bewoners meenemen naar hun jeugd met liedjes en anekdotes te zingen en te vertellen. Liedjes van bijvoorbeeld Rob de Nijs, Vader Abraham, Anneke Grönloh, Willeke Alberti, Jan Smit, Will Tura, Bobby Prins en Louis Neefs en Nick & Simon.

ZELF DE LIEDJES KIEZEN

Na de pauze kunnen bewoners zelf het programma samenstellen. Op de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

Programma 2:

Voor Krasse Knarren

Met het programma ‘Voor krasse knarren’ zijn we het hele land doorgetrokken. Het programma voor Krasse Knarren is zeer geschikt voor OKRA vzw ,Gezinsbond , Neos vzw, Vlaamse actieve senioren, OCMW en verdere senioren activiteiten. Maar ook voor WZC’S. We hebben al enige optredens mogen verzorgen oa Gent en Brugge.

ZINGEN

Het gevarieerde aanbod aan liedjes zorgt voor een groot feest onder de bezoekers. Tijdens het gezellige optreden zingt Sjaco liedjes van onder andere Johnny Lion, Gerard Cox en Guus Meeuwis. The Beatles, Will Tura, Bobby Prins en Louis Neefs Nick & Simon en The Everly Brothers horen ook bij de favorieten.

EEN UNIEK PROGRAMMA

Tussen het zingen door vertelt Sjaco leuke anekdotes en grapjes uit de jaren ’50 en speelt hij typetjes. Onder andere de meestergitarist Stradisnarius, de Russische drummer Iwan Slaverrottiestok en de prachtige zangeres Liza Bolero komen langs. De mix van zingen, grappen en typetjes maakt het programma uniek.

ZELF DE LIEDJES KIEZEN

Na de pauze kunnen bewoners zelf het programma samenstellen. Op de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Succes verzekerd!

Boek Sjaco

Ik hoor u denken....is de prijs net zo leuk als je programma? Jazeker!

Ik ben te boeken voor een programma vanaf 2x een half uur. Vul het formulier in en ik neem zsm vrijblijvend contact met u op om het door te spreken.

Deze boeking is vrijblijvend, u zit nog nergens aan vast.

Ik breng een perfecte geluidsinstallatie mee. Het enige wat u moet leveren is een podium en een stopcontact.